Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Фелікс Австрія» Софії Андрухович видали у Чехії
Роман Софії Андрухович «Фелікс Австрія», який побачив світ у «Видавництві Старого Лева» в 2014 році, переклали та видали чеською мовою. Переклад здійснив Петр Каліна, а опублікувало книгу видавництво «Větrné mlýny».
 
Перед читачем розкривається насичене життя Станіславова (тепер Івано-Франківська) кінця ХІХ – початку ХХ століття. У цьому місті рідіють і страждають, нероздільно закохуються, захоплюються наукою і шарлатанськими виступами всесвітньо знаних ілюзіоністів, розважаються на балах і карнавалах, ходять на шпацер і ховають таємниці у різьблених комодах… А в центрі книги та цього насиченого життя міста – історії двох жінок, які нерозривно переплелися.
 
 
Нагадаємо, що книга «Фелікс Австрія» стала переможцем премії «Книга року ВВС - 2014». У тому ж році книга здобула спеціальну відзнаку Форуму видавців. Також була перекладена й видана німецькою мовою в австрійському видавництві «Residenz Verlag» під назвою «Der Papierjunge», польською – у «Сzarne», угорською – у «Typotex Kiadó». Окрім того, компанія FILM.UA Group придбала права на екранізацію роману Софії Андрухович, яку сподіваємо незабаром побачити на екранах.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage