Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Фахівці: до 2020 року книги не зникнуть
Під час конференції «Children's Media» фахівці розглядали питання співіснування телевізійних компаній, книжкової індустрії та інших дитячих розваг з цифровими аналогами. Експерти дійшли висновку, що цифрові медіа заполонять світ дітей до 2020 року, але книговидавнича галузь не зникне.
 
Протягом конференції велася дискусія щодо майбутнього книговидання та його альтернативних форм. Експерти з різноманітних компаній, у тому числі видавництв, наводили свої аргументи, які мали б вплинути на подальший стан галузі дитячих розваг, серед яких і книжкова галузь.
 
Кейт Уїлсон, менеджер з книговидання «Nosy Кроу», зазначила, що теперішній час «можливо найгірший з точки зору готовності споживачів платити за книги», але книговидавнича сфера все ще функціонує. Також Уїлсон додала, що «є й можливість втілити книгу на сенсорному екрані».
 
Фахівці також розглянули можливі сценарії розвитку дитячого інформаційного світу.
 
Варіант 1: цифрові технології «з’їдять» ігровий світ, адже можливість вільного доступу до Інтернету спростила і доступ до різноманітних онлайн-ігор тощо. Читання, перегляди фільмів чи ігри залишаться, але тепер вони будуть у більшості на екрані.
 
Варіант 2: книги і періодика у друкованому вигляді зникнуть, натомість перейдуть в електронний формат. Залишаться лише подарункові видання у паперовому форматі.
 
Всупереч цій теорії, інші доводять, що книга не зможе так швидко зникнути з ринку, адже рівень забезпечення населення гаджетами досить низький, а більшість з них у дітей виконують роль іграшки, а не книги. Ще одним контраргументом є те, що батьки обмежуватимуть час перебування дитини перед екраном, а натомість купуватимуть їм традиційні книги.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage