Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

В рамках міжнародного проєкту «Book=Life», українським партнером якого є «Видавництво Старого Лева», триває серія воркшопів для вчителів на тему емоцій та їх прийняття. Один  із таких воркшопів днями провела лікарка-психіатриня та сертифікована психотерапевтка Софія Влох для педагогічного колективу львівської середньої загальноосвітньої школи «Будокан».

Разом з педагогами ми поговорили про стан тривоги, корисні і некорисні переживання, фобії та перші ознаки депресії. Як зазначила Софія Влох: «Для вчителів, які щодня витрачають багато внутрішніх ресурсів на роботу з дітьми, дуже важливо розуміти власні емоції, вміти їх приймати та працювати з ними».

Нагадаємо, цього року Видавництво Старого Лева долучилося до міжнародного проєкту «Book=Life», в межах якого співпрацює з Dom Słów / Brama Grodzka (Польща) та Місто Мюнстер (Німеччина). Разом усі ми об'єднали зусилля для популяризації читання серед дітей та юнацтва. В рамках проєкту вже відбулося ряд майстер-класів та воркшопів для різних вікових груп (від малечі до дорослих) у містах в різних країнах, літературні фестивалі та виставки про читання. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage