Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Емма Коррін зіграє головну роль в екранізації роману «Коханець леді Чаттерлей»
Чудові новини для шанувальників Девіда Герберта Лоуренса і його роману «Коханець леді Чаттерлей»: незабаром на вас чекає нова екранізація книги, головну роль в якій виконає зірка серіалу «Корона» від Netflix, англійська актриса Емма Коррін!
 
 
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
139 грн
У КОШИК Icon
«Коханець леді Чаттерлей» — останній і найвідоміший роман видатного англійського письменника Девіда Герберта Лоуренса. На батьківщині митця твір наважилися опублікувати аж 1960 року. Цей роман ‒ не лише апологія чистого і пристрасного кохання, це роздуми про нищівний уплив технократичного суспільства на людську психологію та катастрофічну розбалансованість духовних і матеріальних потреб сучасної особистості. Це сплав белетристики та філософії, у центрі якого жіноча чуттєвість. Роман, у якому еротика і сексуальність існують на рівні з чудово прописаними психологічними нюансами та аналізом того часу. Українською книга вийшла у «Видавництві Старого Лева» в перекладі Соломії Павличко та художнім оформленнями Романи Романишин і Андрія Лесіва.
 
Наразі відомо, що режисеркою фільму стане Лор де Клермон-Тоннер, яка працювала над стрічкою «Мустанг», а сценарій напише Девід Меґі, якому належить сценарій до фільму «Життя Пі». Займається екранізацією компанія «3000 Pictures».
 
Серед продюсерів – Лоуренс Марк («Найвеличніший шоумен», «Дівчата мрії»), Піт Чернін («Сім психопатів», «Клуб бунтівників») та Грехем Броадбент («Емма», «Джейн Остін»).
 
Наразі інший деталей щодо екранізації невідомо.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage