Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Джеремі Стронґ: «Я не є своїм улюбленим автором»
Британський гість 20. Форуму видавців Джеремі Стронґ зустрівся зі своїми читачами у Львівській обласній бібліотеці для дітей (вул. Винниченка, 1). Там він не лише розповідав про свою останню «Ракету на чотирьох лапах», яка вийшла у "Видавництві Старого Лева", а й давав поради тим, хто хоче присвятити себе літературі.
 
На Джеремі Стронґа чекав сюрприз – «ожили» герої його книг – пані Гармидер, Тревор, Тіна і навіть собака Стрілка! Письменник зізнався, що у нього близько сорока улюблених авторів, але серед них немає… Джеремі Стронґа! «Я не є своїм улюбленим автором, - розповів він. – Адже коли пишу, хочу, щоб кожна наступна книга була кращою за попередню. Хочу, щоб діти, коли читали мої книги, відчували, що це – саме для них, що вони важливі».
 
Поміж цим автор потішив своїх читачів, коли зізнався, що візьметься за продовження «знаменитих сідничок» і порадив йти за натхненням в лікарню. «Але головне: коли писатимете будь-що, не здавайтеся і не будьте передбачуваними», - наголосив Джеремі Стронґ.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage