Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Джеремі Стронґ: "У Львові я б написав не одну дитячу книжку"
Калейдоскоп зустрічей письменника Джеремі Стронґа із читачами у рамках 20. Форуму видавців триває! Цього разу відомого британського автора та його новеньку «Ракету на чотирьох лапах», яка щойно вийшла у Видавництві Старого Лева, зустрічали поціновувачі його книг у Центральній бібліотеці для дітей (вул. Окуневського, 3).
 
На Джеремі Стронґа та його дружину Джил чекали не лише маленькі читачі в пекарській формі, а й смачний чай та запашні тістечка. Модератор зустрічі Тетяна Пилипець оголосила про започаткування нової бібліотечної традиції – чаювання «five o’clock», як і належить справжнім британцям. А до чаю – щоденні читання уривку із книг Джеремі Стронґа. І все тому, що у далекому минулому автор книжок з серії «Читання для реготання» був пекарем! Скуштувавши «Strong’s cakes», які спекли йому львів’яни, Джеремі Стронґ розповів їм і про своє вчителювання, і про те, як почав писати, а також цікаві історії, які траплялись із ним у процесі полювання на ідеї.
 
Діти встигли засипати британського гостя своїми запитаннями – когось цікавило, звідки беруться нові герої книг, когось – чи бачив коли-небудь Джеремі Стронґ справжніх фараонів, а когось – чи напише він книгу про українських дітей. «Лише поселіть мене у Львові, і я напишу не одну книгу про вас!» - відповів на це письменник. Але попередив, що його книги завжди виходять смішними, навіть тоді, коли він хоче написати щось серйозне.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage