Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Джаред Лето зіграє Енді Воргола у новому фільмі про митця
Оце так! На шанувальників Енді Воргола чекає новий байопік про геніального митця і засновника поп-арту. А головну роль у ньому зіграє зірка фільмів «Реквієм за мрією», «Американський психопат», «Далласький клуб покупців», «Загін самогубців», вокаліст рок-гурту «Thirty Seconds to Mars», актор і музикант Джаред Лето!
 
Про майбутній проєкт розповів сам Лето, опублікувавши після дня народження митця у власному Instagram-акаунті фото Енді Воргола та слова:
 
«Так, це правда. Я зіграю Енді Воргола у майбутньому фільмі.
Я неймовірно вдячний і схвильований такою можливістю.
З днем народження, Енді.
Ми сумуємо за тобою і твоєю геніальністю».
Енді Воргол є однією з найвідоміших та найбільш суперечливих особистостей у мистецтві другої половини XX століття. Протягом усього життя він створював безліч історій навколо своєї персони та став основоположником поп-арту, довівши, що мистецтво може бути прибутковим. Тож не дивно, що історія Воргола привертає увагу людей з усього світу.
 
Як зазначає «The Hollywood Reporter»також у роботі над фільмом візьмуть участь продюсер Майкл де Лука («Соціальна мережа», «Людина, яка змінила все») і Теренс Вінтер («Вовк з Волл-стріт», «Вініл»), який власне і писатиме сценарій до стрічки за книжкою «Енді Воргол: Біографія» Віктора Бокріса.
 
Наразі більше деталей щодо майбутнього кінопроєкту немає.
 
Тож поки чекаємо на прем’єру фільму, можна дізнатися більше про митця на сторінках книжки «Це Воргол» від Старого Лева!
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage