Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Дискосвіт» Террі Пратчетта адаптують для телебачення
Не «Вартою» єдиною! На шанувальників Террі Пратчетта чекає одразу кілька серіалів за «Дискосвітом». Компанія «Narrativia», що створена Террі Пратчеттом і тепер працює під керівництвом його доньки Ріанни, уклала угоду з «Motive Pictures» та «Endeavor Content» для телеадаптації серії книг письменника.
 
Наразі невідомо, які саме цикли «Дискосвіту» будуть екранізовані. Але це мають
4,360 грн3,706 грн
У КОШИК Icon
бути «справді автентичні… престижні адаптації, які залишаться точними щодо оригінального, унікального тексту геніального автора». 
 
«Дискосвіт наповнений унікальними персонажами, дотепними історіями і неймовірними літературними образами, і ми вважаємо, що їх варто реалізувати на екрані у формі, якою мій батько би пишався»,зазначила Ріанна Пратчетт.
 
Директор «Narrativia» Роб Вілкінс додав: «Книги про Дискосвіт – це величезне джерело радості для мільйонів читачів, і це заслужено; кожен розділ, фраза та примітка були створені з дотепністю та любов’ю, і ми прагнемо вивести світ Террі на екран з повагою та турботою, на яку він заслуговує».
 
З нетерпінням чекаємо на деталі цієї співпраці та майбутніх екранізацій. 
 
Нагадаємо, «Дискосвіт» – кілька десятків фентезійних романів, що полюбилися мільйонам читачів по всій планеті і були багаторазово перекладені. Це суміш гумору та філософії, та, звісно, численні алюзії, що відсилають читачів до творів класичної літератури, явищ популярної культури та античної історії. Наразі новий серіал за циклом «Варта» готують «BBC Studios» і «Narrativia».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage