Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дві книжки з ілюстраціями «Аґрафки» – переможці конкурсу Nami Concours
Наприкінці року не припиняємо тішитися чудовими новинами. Одразу дві книжки, художнє оформлення для яких створила творча майстерня «Аґрафка» (Романа Романишин і Андрій Лесів), стали переможцями престижної нагороди Nami Concours 2019.
 
А саме українське видання роману «Прощавай, зброє» Ернеста Гемінґвея отримало відзнаку у номінації Green Island Award, а збірка поезій Олени Гусейнової «Супергерої» – у Purple Island Award. Обидві книжки побачили світ українською у «Видавництві Старого Лева». Радіємо та вітаємо Роману й Андрія!
 
 
Nami Concours – конкурс ілюстрації, що проводиться у Південній Кореї. Мета конкурсу – заохотити митців створювати нові проекти та поліпшувати якість власної творчості. Переможців визначають у кількох номінаціях.
 
 
Цьогоріч на конкурс було подано 1844 роботи із 98 країн. З них журі відібрало 106 ілюстраторів-фіналістів, які й боролися за перемогу. Окрім українських художників Романи Романишин і Андрія Лесіва, до числа переможців також потрапили ілюстратори із Португалії, Японії, Польщі, Південної Африки, Іспанії, Південної Кореї, Чилі, Мексики, Швейцарії, Росії, Франції, Індії, Румунії, Ірану та Словенії. Ознайомитися з повним переліком переможців можна за цим посиланням.
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage