Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дві книги ВСЛ – фіналісти премії ім. Юрія Шевельова
Журі щорічної премії імені Юрія Шевельова*, яку цьогоріч вручатимуть вчетверте, оголосило фіналістів. Серед претендентів на перемогу книга Віри Агеєвої «Дороги й середохрестя» та видання Вахтанґа Кебуладзе «Чарунки долі», що побачили світ у «Видавництві Старого Лева». 
 
«Дороги й середохрестя» — спроба письменниці та літературознавиці Віри Агеєвої розглянути найцікавіші тенденції й повороти, зміни і зміщення, розломи і зсуви у складному й контроверсійному українському літературному розвитку ХХ–ХХІ століть.
 
«Чарунки долі» Вахтанґа Кебуладзе — це збірка есеїв, на сторінках якої  зустрічаються філософи й митці з різних країн і часів. Автор змушує їх говорити одні з одними. Із цієї розмови народжуються нові історії, з яких і складено цю книжку.
 
Оголошення переможців відбудеться 17 грудня під час фестивалю української есеїстики ШЕРЕХ. Переможець премії отримає статуетку Бронзового Ангела, диплом лауреата та грошовою винагороду.
 
*Премія ім. Юрія Шевельова – щорічна літературна премія, що вручається українським письменникам за художню та наукову есеїстику.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage