Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дві книги Старого Лева – серед фіналістів премії «ЛітАкцент року» 2019
В останні дні року журі ще однієї української літературної нагороди оголосило претендентів на перемогу. За першість у премії «ЛітАкцент року» 2019-го боротимуться і кілька книг, що побачили світ у «Видавництві Старого Лева». Вітаємо авторів та тримаємо за їхню перемогу кулачки!
 
У номінації «Поезія» до трійки фіналістів потрапив Мирослав Лаюк із збіркою «Троянда» – занурення всередину слів і змістів, спрощення й ускладнення одночасно. Поет відшуковує в собі і старих сенсах нові сили, а ілюстраторка Альона Соломадіна увиразнює це графікою і шрифтами, які ще й у візуальний спосіб занурюють читача в образ слова. Також до номінації увійшли книги Катерини Калитко і Ківи Ія. 
 
Новий роман Оксани Луцишиної «Іван і Феба», дія якого розгортається в останні роки радянської влади й у перші роки української Незалежності, претендуватиме на першість у номінації «Проза», разом із книгами таких авторок, як Горіха Зерня та Гаська Шиян.
 
До фіналістів у номінація «Літературознавство, есеїстика й художній репортаж» увійшли книги Діани Клочко Діана, Олега Криштопа та Максима Нестелєєва. 
 
Імена переможців у кожній номінації дізнаємося під час офіційної церемонії 21 січня у Києві.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage