Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Дракула» Брема Стокера стане серіалом
На прихильників літературних екранізацій чекає новий міні-серіал – цього разу для телеекранів адаптують відомий роман ірландського письменника Брема Стокера «Дракула». Цікаво, що роботою над серіалом займеться команда сценаристів та продюсерів, яка раніше створила для ВВС цикл епізодів про Шерлока Холмса. Також разом із ВВС серіал творитиме Netflix.
 
 
Судячи з першого трейлера, серіал буде справді моторошним і точно не розчарує шанувальників жахів. Серіал розкаже історію Дракули від його появи у Східній Європі до битв із нащадком Ван Гелсинґа. Проект охопить три 90-хвилинні епізоди.
 
УВАГА! Перш ніж переглянути трейлер, приберіть від екранів дітей.
 

 
Сценарій міні-серіалу написали Марк Ґетісс («Шерлок», «Доктор Хто») і Стівен Моффат («Юнкори», «Пригоди Тінтіна», «Шерлок», «Доктор Хто»).
 
 
Головну роль виконає данський актор Клас Бан, відомий завдяки фільмам «Квадрат», «Дівчина у павутині» та ін. Також на екранах з’являться Джон Геффернан («Корона», «Вулиця різника») як молодий юрист Джонатан Гаркер, Доллі Веллс («Doll & Em») у ролі сестри Аґати і Джоенна Скенлен («Без образ») як настоятелька.
 
 
«Дракула» – готичний роман, що вперше побачив світ у 1897 році. Він став основою для низки книг ХХ-ХХІ століть, присвячених вампірській тематиці. Книгу було також неодноразово екранізовано – від німецького фільму під назвою «Носферату. Симфонія жаху» 1922 року до нещодавніх телепроекту NBC 2013 року, якого вийшов лише один сезон, і кінокартини «Дракула. Невідома історія» 2014-го.
 
Коли вийде серіал - поки невідомо. 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage