Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Додаток «Знайомство з туконі» вже доступний у GooglePlay!
Раді поділитися з вами суперновиною! Відтепер помандрувати у дивовижний світ туконі може кожен та будь-звідки! І все завдяки віртуальній реальності та додатку «Meeting Tukoni VR experience», створеному за серію книжок-картинок Оксани Були, який можна безкоштовно завантажити на свій ґаджет із GooglePlay!
 
 
Запустили проєкт «Знайомство з туконі» ще 2018 року Мистецький Арсенал, «New Cave Media», «Видавництво Старого Лева» за підтримки Благодійного фонду «ЛакіБукс» як спосіб показати, що найсучасніші технології не обов’язково відволікають від книжок, а навпаки можуть спонукати читати більше. Для створення програми поєднали віртуальну реальність з 360° відео, анімацією та книжковою ілюстрацією. Тоді проєкт представили на Книжковому Арсеналі, і сотні дорослих та малих читачів із задоволенням зазирнули у віртуальний світ туконі, аби познайомитися з цими дивовижними лісовими духами, які дбають про нашу природу і її мешканців.
 
 
Раніше туконі можна було зустріти у книжках «Ведмідь не хоче спати», «Зубр шукає гніздо», «Туконі — мешканець лісу» та «День народження ялинки», а також серії листівок, світшотів, значків та інших сувенірів від Оксани Були. Тепер же можна просто з власної домівки перенестися у світ магічних туконі — чи то простори карпатського хвойного лісу, чи на заквітчану гірську галявину. Все, що вам потрібно, — смартфон, додаток та VR-окуляри.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage