Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«До нас на чай заходив тигр!» Джудіт Керр екранізують
Оце так новини! Книжку-картинку відомої британської письменниці Джудіт Керр «До нас на чай заходив тигр!» перетворять на мультфільм. 
Ціна у Спільноті Старого Лева
56 грн
Тираж закінчився
 І участь в адаптації візьме зірка фільмів «Гра в імітацію», «Доктор Стрендж» та серіалу «Шерлок», британський актор Бенедикт Камбербетч.
 
Відомо, що створенням екранізації займеться британський канал Channel 4. А сам 30-хвилинний мультфільм вийде на екрани вже близько різдвяних свят. Фільм має стати знаком шани культової авторки, яка померла у травні цього року.
 
«До нас на чай заходив тигр!» Джудіт Керр, що була опублікована 1968 року, – книжка-картинка, перша і досі найпопулярніша серед книжок авторки. Цю історію письменниця часто розповідала своїм дітям перед сном, а опісля вирішила записати й намалювати. Оповідь про те, як Софі з мамою чаювали з тигром, зацікавила малечу по всій планеті і стала світовим бестселером.
 
Окрім Камбербетча, також з екранів глядачі почують голоси таких акторів, як Девід Ойелоуо («Сельма», «Небезпечний бізнес»), Темзін Ґреґ («Книгарня Блека»), Девід Волліамс («Маленька Британія»). Маленьку героїню Софі, до якої на чай завітав тигр, озвучить семирічна актриса Клара Росс.
 
Джудіт Керр та Бенедикт Камбербетч. Фото Gareth Fuller/PA
 
Девід Ойелоуо зізнався, що дуже схвильований участю в цій екранізації. «Хто б не погодився зіграти знакового Тигра із книжки "До нас на чай заходив тигр!"? Великий кіт, який каже лише кілька слів, бо надто зайнятий їжею! Але я "смакував" усім цим бурчанням, чавканням та сьорбанням, що стимулювало мене віднайти свого внутрішнього кота».
 
Нагадаємо, українською книга «До нас на чай заходив тигр!» вийшла українською у перекладі Катерини Міхаліциної 2017 року у «Видавництві Старого Лева».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage