Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дніпропетровська бібліотека створила електронний додаток «DneprLibrary»
Міська бібліотека у Дніпропетровську заохочує жителів міста до читання за допомогою спеціального електронного додатку «DneprLibrary». Завдяки програмі власники смартфонів та планшетів можуть читати електронні книжки, дізнаватися про цікаві заходи у міських закладах культури та ставити он-лайн запитання бібліотекарям.
 
На головній сторінці програми розміщена вся інформація про бібліотеку. В іншому розділі можна задати будь-яке питання бібліотекарю, наприклад, з’ясувати, чи є в бібліотеці та чи інша книга, і в якому відділі її можна отримати. У додатковій вкладці розміщена інформація про театри, музеї, галереї та інші заклади міста, а також історичні пам'ятки. Також є розділ «Топ-10 книг».
 
«Наші фахівці кожен місяць обирають з книг, які нещодавно надійшли до бібліотеки, десятку кращих книг. До кожної додається фото обкладинки, коротка анотація, і демо-версія. Тобто людина може в режимі он-лайн прочитати кілька перших сторінок книги, і якщо вона сподобається, людина може залишити заявку, і ми безкоштовно надішлемо електронну версію книги. Або ж можна прийти і взяти «класичну», паперову версію книги безпосередньо в бібліотеці», – говорить координатор проекту Артем Земляний.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage