Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Disney» обрав акторку на головну роль у новому фільмі про Русалоньку
На шанувальників казок Ганса Крістіана Андерсена чекає ще одна екранізація, адже студія «Disney» розпочала роботу над римейком мультфільму про Русалоньку 1989 року. Головну роль у стрічці зіграє співачка й актриса Геллі Бейлі.
 
 
19-річна учасниця гурту «Chloe x Halle», Геллі зіграє Аріель – русалку з підводного королівства, яка, за сюжетом всесвітньо відомої казки, закохується у принца й прагне перетворитися на людину, щоб бути поруч із коханим. Але все йде абсолютно не так, як мріяла про це Аріель. Сама ж Геллі дуже радіє цій можливості: на своїй сторінці у Twitter вона написата «Мрії збуваються...».
 
 
Можливо, чайка Скаттл заговорить голосом співачки й актриси Нори Лам, відомої як Awkwafina, а рибу Флаундера озвучить 12-річний канадський актор Джейкоб Трембле. Очікується також, що роль злої морської відьми Урсули може виконати зірка фільмів «Шпигунка», «Леді Бос», «Душа компанії» та ін. Мелісса МакКарті.
 
Режисером майбутнього фільму стане Роб Маршалл, який раніше працював над проектами «Чикаго», «Пірати Карибського моря: На дивних берегах», «Мері Поппінс повертається». Автор сценарію – Девід Меґі, у чиєму доробку фільми «Життя Пі», «Чарівна країна», «Мері Поппінс повертається». Композиторами майбутнього кінопроекту стануть Лін-Мануель Міранда та автор музики до «Русалоньки» 1989-го Алан Менкен.
 
Наразі інша інформація про акторський склад та дата прем’єри невідомі.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage