Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Disney» готує нову екранізацію «Аладдіна»
На прихильників літературних екранізацій чекає нова кінострічка, цього разу – одна з «Казок тисячі й однієї ночі» – «Аладдін». Фільм-мюзикл за арабською легендою готує кінокомпанія «Disney», а керуватиме процесом режисер та сценарист Гай Річі («Великий куш», «Шерлок Холмс», «Король Артур: Легенда меча»).
 
 
Потішить глядачів і акторський склад. Роль Джина, який, за сюжетом, живе у чарівній лампі, зіграє зірка фільмів «День незалежності», «Люди в чорному», «Генкок», «Сім душ», «Фокус» та інших Вілл Сміт.
 
 
 
У ролі Аладдіна постане перед глядачами Мене Массуд («Кінг», «Американістан»), а Жасмин зіграє Наомі Скотт («Лимонадний голос», «Могутні рейнджери»).
 
 
 
Цікаво, що перш ніж обрати акторів, творці фільму прослухали близько двох тисяч претендентів на ролі Аладдіна та Жасмин. 
 
 
До роботи над стрічкою також долучаться продюсери Ден Лінь («Шерлок Холмс»), Марк Платт («Дівчина в потягу», «Ла-Ла Ленд») та Кріс Монтан («Зоотрополіс», «Холодне серце»). Зйомки розпочалися в серпні 2017-го у Лондоні, а прем`єра мюзикла запланована на 25 травня 2019 року. 
 
 
А тим часом видання «Entertainment Weekly» опублікувало кілька кадрів зі зйомок та обрало для обкладинки нового випуску фото Джина, Аладдіна і Жасмин із майбутньої екранізації. 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage