Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

День захисту дітей – з веселкою, цукерками, зірками та Славком Хоробриком!
У Хмельницькому гучно відсвяткували День захисту дітей: парадом ретро-автомобілів, казкових героїв та гучним концертом «Подаруймо дітям щастя», організованим спільно обласною владою, благодійною організацією «Фонд родини Кольгофер» та УМВС України у Хмельницькій області. Участь у святковий заходах взяв давній друг Старого Лева – Славко Хоробрик!
 
Літературний герой разом з оркестром УМВС, з живою веселкою, яку сформували діти, одягнені у різнокольорові накидки, зустріли парад біля стадіону «Поділля». Саме там мала приземлитись величезна повітряна куля від Управління МВС України у Хмельницькій області, але піднятися у повітря їй завадили дощ та вітер. Але ніщо не могло перешкодити волонтерам роздати дітлахам безліч дрібних іграшок, буквально тони цукерок та провести цікавий концерт. Режисером концертної програми стала «ідейна мама» Славка Хоробрика - підполковник міліції Інна Глега.
 
На сцену раз-по-раз піднімалися юні таланти і переможці конкурсів, організованих з нагоди свята дитинства. Хлопчиків та дівчаток вітали представники влади і народні депутати, посадовці, підприємці, правоохоронці (очільник хмельницької та представник польської). Справжньою окрасою свята стали пісні у виконанні маленьких артистів: Христини Добровінської, Анастасії Федіс, Олександри Червоної та інших, хореографічних та вокальних колективів. Для дітей продемонстрували свої вміння захисники правопорядку - бійці спецпідрозділу «Беркут».
 
Півгодинним виступом завершували концертну програму відомі усій Європі сестрички – переможниця дитячої «Нової хвилі» та переможниця «Дитячого Євробачення» Вікторія і Анастасія Петрики.
 
За приблизними даними глядачами святкового дійства стали більше двох тисяч дітей з батьками.
 
Оксана Радушинська
 
Фото Петра Радушинського
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage