Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

День народження Славка Хоробрика у Львові
Рівно рік тому у «Видавництві Старого Лева» «народився» «Щоденник Славка Хоробрика» - книжка Оксани Радушинської про пригоди сміливого і доброго хлопчика-міліціонера. Славко та його батьки не втратили нагоди відсвяткувати цей день.
 
У Центральній дитячій бібліотеці для дітей, що на вул. Окуневського, 3, Славко, Старий Лев, Оксана Радушинська та команда міліціонерів з Хмельницького та Львова зустрілися із маленькими читачами. Начальник відділу зв’язків з громадськістю управління МВС України у Хмельницькій області Інна Глега – ідейна натхненниця проекту про Славка Хоробрика – розповіла діткам, де встиг побувати за цей рік Славко і чого досягти. Зокрема, про те, що він став і героєм мультфільму, і телеведучим. Цікаво, що коли Оксана Радушинська запитала у малечі, ким вони мріють стати у майбутньому, кілька з них зізналися, що – міліціонерами.
 
Цікавий подарунок для гостей святкування підготувала львівська міліція. До дітей у бібліотеку завітала команда спеціалістів з розміновування. Міліціонери привезли з собою вибухотехнічну лабораторію, щоб показати, як саме вони працюють. Діти мали змогу не лише побачити роботів, які вміють розміновувати, а й спробувати ними керувати за допомогою спеціального пульта. Також усі охочі приміряли спеціальні костюми, в яких працюють вибухотехніки.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage