Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» долучилося до ініціативи Харківського літературного музею «Після окупації. Книжки для дітей», в межах якої ми надіслали 750 книжок для дітей та підлітків із деокупованих сіл Харківщини.

Книжки призначені для бібліотек та родин з дітьми із деокупованих сіл Куп'янського, Великобурлуцького, Вовчанського, Ізюмського, Балаклійського районів.

Назви населених пунктів: Приколотне, Різникове, Малий Бурлук, Великий Бурлук, Маначинівка, Гусинка, Кіндрашівка, Капітолівка, Шевченкове, Новоолександрівка, Одноробівка, Веселе, Гоптівка, Циркуни, Липці, Слатіно, Прудянка, Іванчуківка, Співаківка, Двуречна, Ізюм, Вовчанськ, Рогозянка, Уди.

Закликаємо вас також долучитися до цього збору. Як це зробити:

1. Надіслати книжки для дітей та підлітків у Харківський літмузей. Адреса: Харків, Бондар Ольга Іванівна, +380683247407, відділення Нової пошти 141.

2. Придбати одну чи кілька книг «Видавництва Старого Лева» зі знижкою 10% (з промокодом LITMUZEJ), а ми самі надішлемо ці книги в музей, який вже передасть їх у руки тим, хто цього особливо потребує (для цього при оформленні замовлення на сайті вводьте у відповідному полі промокод LITMUZEJ, щоб отримати знижку 10%, або кажіть промокод продавцям на касі у Книгарнях Старого Лева у Львові, Києві, Одесі і Дніпрі, оплачуйте замовлення – а ми цю книгу/книги надішлемо діткам із деокупованих територій). Друзі, щоб скористатися знижкою, спершу зареєструйтеся/залогіньтеся на сайті. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage