Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Свята наближаються, і вже незабаром почнеться трепетне очікування атмосфери, сповненої світла й тепла, і, звісно – пошук подарунків. А ми ділимося чудовою новиною: уже незабаром можна буде придбати подарунок від ТМ Бомбони, в якому поєдналися смачні солодощі та мініверсія чудової книжки Дзвінки Матіяш  «Подарунок від Святого Миколая»!

Подарунок від ТМ Бомбони «Дарунок від святого Миколая», розроблений компанією «Торговий дім Бойчак», дозволить відчути святкову містерію не лише через зовнішній вигляд дарунка, але і здивує своїм особливим внутрішнім наповненням, складом і книжкою – цінною частинкою Видавництва Старого Лева всередині.

Саме тому, ви можете побачити на упакуванні святого Миколая, який наполегливо готується до чарівної ночі, аби залишити подарунок під ялинкою кожній дитині, а його вірний товариш Лев допомагає з цією важливою місією. Святий Миколай та Лев дуже хочуть, щоб кожна дитина берегла у своїй пам’яті його постать, важливість добрих діл, тому окрім солодкого гостинця в подарунок вкладено книгу про Чудотворця, яка прекрасно передає його життєву історію. Якщо бути уважним, то цю книгу можна побачити у руках Миколая на самому упакуванні.

Книга «Подарунок від святого Миколая», що всередині набору, персоналізована, її можна адресувати конкретній дитині (вписувати Ім`я), а також вона містить, свого роду, інтерактив – список добрих справ від Миколая для кожної дитини, їх можна знайти на останніх сторінках книги, не проґавте.

Цей подарунок – це частина лінійки ТМ Бомбони, а отже цілої історії свята, яка закладена в кожному дарунку.
Цінність днабору у його наповненні, смаковому і смисловому. Смакову цінність ви зможете оцінити за рахунок розмаїтого асортименту – від льодяника до порційного шоколаду, а смислову – за рахунок прочитання книги-мрії «Подарунок від святого Миколая».

З початку листопада ви зможете знайти Подарунок ТМ Бомбони «Дарунок від святого Миколая» із чудовою книжкою:
- в роздрібних магазинах, крамницях та супермаркетах по Україні;
- замовити онлайн на сайті розробника за посиланням;
- і зовсім незабаром шукайте в книгарнях Видавництва Старого Лева;

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage