Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дарт Вейдер укрсучліту
«MORE віршів і пісень» - поетичну збірку з такою назвою презентував у львівській книгарні «Є» Грицько Семенчук. Модерував зустріч Володимир Бєглов. У цій збірці, яку видало «Видавництво Старого Лева» з оформленням Юрка Іздрика та світлинами Олександра Насаленка, багато драйву і багато емоцій, є мандри, війна і є любов, ритм і настрій.
 
«Я не літературний критик, - говорить Володимир Бєглов, - але якщо порівнювати першу збірку Гриця і нову, то з пасивного агресивного хлопчика з відкритою душею, з революціонера у багатьох речах Гриць перетворився на ніжного вразливого поета, схильного відчувати, замислюватися і переосмислювати себе і світ навколо».
 
«Я завжди був ніжним і ліричним, - сміється Гриць. – З моменту видання першої збірки пройшло три роки і змінилося дуже багато речей. Але насправді в мені самому не так багато змінилося, я досі ліричний і ніжний, час від часу агресивний, але перестав перейматися поезією настільки, наскільки раніше це робив. У мене з’явилися і інші важливі проекти – діти, як я їх називаю».
 
«Деякі образи у тебе повторюються, як і у будь-якого поета, - продовжує Володя. - У кількох віршах у тебе з’являється образ Че, а поруч із ним - образ або маленької людини, або маленького хлопчика. Як на мене, це два абсолютно протилежні полюси: сильний Че, лідер, здатний вести за собою, піднімати маси, дарувати нове. І маленький хлопчик, який боїться вийти або увійти у відкритий космос».
 
«Че там з’являється як образ такої агресивності, революційності, - відповідає Семенчук. - Одна зі складових мого життя – культурний менеджмент, тому тут без агресивності і революційності ніяк не вигребеш. Як би ти не хотів, у цьому контексті не можна бути маленьким ліричним хлопчиком. А коли я пишу вірші, то я такий маленький-маленький, дуже ліричний. Який я справжній? Не можу сказати. Я можу дозволити собі бути різним. Я такий, як я є. І ті люди, як зі мною живуть, співіснують, вони вже звикли, що я можу займатися рєшаловом, а можу писати «добрі» вірші. Словом, я - як Дарт Вейдер:)».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage