Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Сум, радість, страх, захоплення — серед спектру людських емоцій є приємні і не дуже. Та найважливіше, особливо для малечі, вміти розпізнавати ці емоції і дозволяти собі їх відчувати. 

Днями в межах проєкту «Book=Life», українським партнером якого є «Видавництво Старого Лева», для учнів школи повного дня «MriyDiy» провели майстерки на тему емоцій та їх прийняття. Вчитися розпізнавати власні емоції та керувати ними учням допомагали Оксана Зьобро та Анна Шиманська.

А найкраще проілюструвати усю гаму емоцій вдалося завдяки серії книг Видавництва Старого Лева «Емоції Ґастона» авторки Шін Орелі Ш'єн Шо.

Разом із грайливим єдинорогом на ім’я Ґастон (його грива грає різними барвами, як часом різні емоції переповнюють героя) маленькі читайлики дізналися про радість, сум, страх, шаленство і те, як давати цим емоціям раду. 


Нагадаємо, цього року Видавництво Старого Лева долучилося до міжнародного проєкту «Book=Life», в межах якого співпрацює з Dom Słów / Brama Grodzka (Польща) та Місто Мюнстер (Німеччина). Разом усі ми домовилися об'єднати наші зусилля для популяризації читання серед дітей та юнацтва: провести майстер-класи та воркшопи для різних вікових груп (від малечі до дорослих) у містах в різних країнах, для того аби краще розуміти одне одного, створити виставки про читання і познайомитися з великою кількістю людей, котрі обожнюють книжки та люблять читати.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage