Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Цілісність поезій Мирослава Лаюка
У середу, 3 червня у Національному музеї Тараса Шевченка Мирослав Лаюк презентував свою нову поетичну збірку «Метрофобія», що цьогоріч вийшла друком у «Видавництві Старого Лева». 
 
У камерному залі музею лунали слова привітань та подяки, історії з життя нової книги й, головне, вірші. Автор зачитав гостям зустрічі свої поезії «Воздух», «Я цього й не заперечую», «Гарні дерева» тощо. 
 
«Попри те, що у віршах Мирослава відчувається відточена філігранна техніка, тут присутні ще й різні голоси, -  говорить письменник, літературознавець, Генеральний директор Національного музею Тараса Шевченка Дмитро Стус. - Лаюк – один з унікальних людей, поетів, який мислить збірками. Це дуже цільна книжка, у якій нічого не варто пропускати, бо інакше загубляться сенси наступних віршів».
 
 «Цілісність –  це те, чого дуже бракує нашій поезії. Цілість плекає огиду до будь-яких замутнень та підтекстів, що як дуля у кишені. Ця цілісність поезій Мирослава вражає», - підсумовує український літературознавець, кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури Національного університету «Києво-Могилянська академія» Людмила Кісельова.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage