Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Читання робить нас більш привабливими
Досвідчені любителі книг є привабливішими, ніж люди, які читають мало або не читають взагалі, – стверджує статистика британських сайтів знайомств. Виявляється, користувачі, які у своєму профілі пишуть про улюблені видання, мають більше шансів зацікавити потенційних партнерів. 
 
 
Окрім того, назви ваших улюблених книг також впливають на рішення прихильників інтернет-знайомств. Наприклад, згідно з даними ресурсу «eHarmony», «Голодні ігри» Сюзанни Коллінз у переліку улюблених книг у жінок та бізнес-книги підприємця Річарда Бренсона у чоловіків – гарантія того, що користувач стане популярним. Книга «Дівчина з татуюванням дракона» Стіґа Ларссона є хітом як серед жінок, так і серед чоловіків.
 
Але яким би книгам користувачі не надавали перевагу, читачі у будь-якому випадку у виграші. Згідно зі статистикою, чоловіки, які у своєму профілі стверджують, що люблять книги, отримують на 19% більше повідомлень. Для жінок ця цифра становить 3%.
 
У минулому році додаток знайомств «My Bae» також повідомляв, що люди, які вказували «читання» серед своїх вподобань, були більш успішними у пошуках своїх половинок. Окрім того, низка провідних дослідницьких центрів світу довели, що читання розвиває емпатію та знижує рівень стресу, відтак робить нас більш успішними і щасливими.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage