Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чим унікальна Книгарня-кав’ярня Старого Лева на Личаківській? Розповідаємо про нову локацію
У вересні відкрилася ще одна Книгарня-кав’ярня Старого Лева у Львові на вул. Личаківська, 22. Затишний книжково-кавовий простір знаходиться на місці книгарні ім. Шашкевича. Окрім книг Старого Лева, тут ви знайдете ще 100 книг від інших українських видавців та комісійний стелаж, де кожне видання – за пів ціни. Команда Старого Лева розповідає про виклики, що поставали під час запуску нової локації, і з широко відкритими дверима чекає на всіх-всіх у гості.
 
Нагадаємо, що святкове відкриття відбудеться 10-12 вересня: заходьте на знижки, книжки і какао!
 
 
Олександра Бойко, керівниця Книгарні-кав’ярні на Личаківській:
 
Часом я іду по вуличках свого району, і мені кортить випити кави. І якщо з цим проблем немає, найближча кав‘ярня знаходиться всього за три зупинки від мене, то з книжковими магазинами складно. Кому б не хотілося вибігти з дому – і зайти по свіженьку книгу через дорогу? 
Коли дізналася, що наше видавництво відкриває Книгарню-кав‘ярню на Личаківській, одразу зрозуміла – мешканцям цього району пощастило. Хоча тут майже центр, та все добра книжка і кава стали для львів’ян ще ближчими.
 
Тут затишна домашня атмосфера, нам приємно наповнювати це місце добром, теплом і радістю. Хоч звідки б ви їхали, якщо навідаєтеся сюди, то одразу захочеться взути пантофлі і добряче покавувати. 
 
 
Настя Предка, яка курувала відкриття локації:
 
Відкриття нової локації – це завжди і цікаво, і страшно. Мені запропонували стати проєктною менеджеркою і я, не довго думаючи, погодилась. Ми одразу почали креслити меблі, шукати майстрів і почалось.
 
Найбільше мені подобається етап навчання працівників, люблю ділитись власним досвідом і бачити очі, що світяться від любові до книжок та кави.
 
Були і факапи: через львівську погоду стіни важко сохли, дедлайни щодня переносились, але коли бачиш книгарню, котра завдяки злагодженій роботі команди вже повністю функціонує, – всі проблеми розвіюються.
 
 
Дуже раджу відвідати заклад:і Книгарня-кав'ярня на Личаківській стала унікальною локацією, де можна придбати не лише книги «Видавництва Старого Лева», а й 100 книг інших видавців. А якщо сьогодні ваш день, то знайдете класне видання на розпродажних полицях зі знижкою 50%.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage