Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чи дає онлайн-навчання результати? Досвід Coursera

Освіта.ua

Кілька останніх років у світі все актуальнішим стає явище онлайн-освіти. Старий Лев уже говорив про зародження такої освітньої новинки і в Україні. Проте наскільки ефективним є навчання в режимі онлайн? Відповідь на це питання дала одна з наймасштабніших освітніх онлайн-платформ Coursera.

Спільно з Університетом  Пенсильванії та Університетом Вашингтона дослідники опитали 52 тисячі учнів Coursera та визначили, як же онлайн-навчання вплинуло на їхнє життя.

72% опитаних зазначили, що їхня кар`єрна успішність зросла, 61% респондентів вказали, що завдяки додатковим курсам покращились їхні результати на основному місті навчання. 

Серед учасників, які взяли участь у курсах, щоб покращити свої шанси на кар`єрний ріст, 87% опитаних визнали, що онлайн-освіта дала відчутний результат. 33% респондентів відзначили, що результатом навчання для них стали підвищення заробітної плати, підвищення на роботі, працевлаштування на нове місце чи створення власної справи.

Загалом, позитивний ефект онлайн-навчання підтвердили  88% учнів. Для багатьох курси стали допомогою при складанні іспитів у ВНЗ чи підготовці до отримання академічного ступеня.

Також під час опитування дослідники отримали чимало відгуків про те, що онлайн-освіта - чи не єдиний шанс отримати безкоштовні знання, а відтак і перспектива працевлаштування на гідну роботу.

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage