Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чудова сімка: 7 найпопулярніших книжок Google Books
Паперові книжки — це не тільки історія, яку розповідає автор, це ще фактура, запах, приємна вага. Але є люди, для яких це другорядні ознаки. Ці прагматичні люди купують електронні книжки. Що ж саме вони читають?
 
Татьяна Гордиенко, WoMo
 
Шантарам
Грегорі Девід Робертс, «КМ-Букс»
 
У кожному поколінні є особи з кочовим складом душі: їх несе у далекі краї, де вони потрапляють у карколомні пригоди. Такими хлопцями є письменник Грегорі Девід Робертс та герой його надпопулярного роману, який дуже-дуже схожий на автора. Роман був написаний у в’язниці. Трапилось так, що у рідній Австралії Робертс вчинив кілька пограбувань, за які мав відсидіти аж 19 років. Але він з буцегарні втік і 10 років вештався по Новій Зеландії, Азії, Африці та Європі. Та найбільше він прислужився в Індії, про яку одні говорять, що вона прекрасна, а інші — що вона жахлива. Контрабанда, торгівля зброєю, лікарня для бідних, кохання, наркотики і філософія, яка полонить душі читачів по всьому світу.
 
Атлант розправив плечі
Айн Ренд, «Наш формат»
 
«Коли ви бачите, що торгівля ведеться не за згодою, а з примусу, коли для того, щоб виробляти, ви повинні отримувати дозвіл від тих людей, хто нічого не виробляє, коли гроші пливуть до ділків не за товари, а за переваги, коли ви бачите, що люди стають багатшими за хабар або по протекції, а не за роботу, і ваші закони захищають не вас від них, а їх — від вас, коли корупція приносить дохід, а чесність стає самопожертвою, знайте, що ваше суспільство приречене»- це цитата з роману-трилогії Айн Ренд. Що ж, не дивно, що книга шалено популярна. «Атлинти» у романі Ренд приречені тримати на своїх плечах головні рушійні сили людства — виробництво та творчість, саме завдяки «Атлантам», героям роману, за думкою Айн Ренд, і можливе існування людства взагалі.
 
Фоззі, «Видавництво Старого Лева»
 
 
Як би нам хотілося вірити у те, що добро завжди перемагає зло! А ось простий хлопець Гупало Василь — не просто у це вірить, він це знає! Більш того, він вміє захищати добро так, як не вміє ніхто інший. У нього є спеціальні супер-здібності, а тому він перемагає завжди. Яскрава, весела, пригодницька книжка.
 
Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє
Ешлі Венс, «ТАО»
 
Як тільки не називають Ілона Маска. І сучасним Леонардо да Вінчі, і новим Стівом Джобсом. Точно одне: без нього не було б платіжної системи PayPal, електромобілів Tesla, приватних подорожей у космос. Книга розповідає про життєвий шлях живої легенди: від непростого дитинства у південній Африці до сходження до вершин світового бізнесу, а також розкриває складну особистість підприємця-інноватора, який реалізує те, що намітив, як у планетарному,так і в міжпланетному масштабах.
 
Чорний лебідь
Нассім Талеб, «Наш формат»
 
Тема цієї книги — філософія та математика. По версії Sunday Times це одна з 12 найвпливовіших книжок, написаних після Другої світової війни. Що таке «Чорний лебідь»? Це маловірогідна подія, яка перевертає долю людини або світу. Фінансовий гуру та філософ Нассім Талеб вважає, що для досягнення успіху потрібно знати, як приручити «чорних лебедів». Талебу вдалося це продемонструвати: під час економічної кризи 2008 року компанія, на яку він працював, заробила півмільярда доларів!
 
Багатий тато, бідний тато
Роберт Кіосакі, «Брайт Букс Паблішинг»
 
Вже багато років поспіль ця книжка вважається кращим посібником з фінансової грамотності. І йдеться тут не про вашого багатого чи бідного тата, а про вас, про того батька чи матір, які можуть бути у ваших дітей. Для цього ви повинні бути фінансово незалежними, інвестувати у активи, нерухомість, та стати власником бізнесу. Книгу «Багатий тато, бідний тато» було продано у 32 мільйонах примірників, перекладених 51 мовою, у більш ніж 190 країнах світу.
 
Як здобувати друзів і впливати на людей
Дейл Карнегі, «КМ-Букс»
 
Ця книга Карнегі — абсолютний бестселер усіх часів. Рекомендації автора нескладні, пояснення — зрозумілі, приклади — близькі кожному. Вміння ладнати з людьми та схиляти їх до своєї думки — важливе і на роботі, і у родині. З книги Карнегі ви дізнаєтесь: як відмовляти та залишатися в хороших стосунках, про шість способів подобатися людям, як легко стати хорошим співрозмовником, що потрібно говорити, щоб зацікавити співрозмовника, коли варто сказати про власні помилки та інше.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage