Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чоловіча добірка: 6 книжок для тата й сина
Кучеренко Дар`я, Друг читача
 
Героїв цих книжок об’єднує цілеспрямованість, оптимізм і спроможність долати будь-які життєві труднощі. Це чи не найважливіші якості, які тато передає синові.
 
До того ж це ще й чудово написані історії, за читанням і обговоренням яких можна провести не один родинний вечір.
 
 
Двоє друзів, пацючок Арні і горобець Зила, надумали змайструвати автомобіль. До них приєднався жабун Крістіан, який вміє роздобувати все необхідне, тож можна весело братися до роботи. Наші герої живуть на околиці, поблизу старих дворів, майстерень і великого звалища. У такому середовищі меткий розум і гострий язик їм аж ніяк не зашкодять. Читаючи цю історію, сповнену пригод і труднощів, ви зрозумієте, як влаштований автомобіль і як він функціонує. Ви зможете дізнатися, як працюють двигун, зчеплення, гальма, а також — чимало цікавого.
 
У серії також є книжки «Як змайструвати літак» та «Як змайструвати мотоцикл».
 
 
«Пригоди Тома Сойєра», Марк Твен
 
Знаменита повість видатного американського письменника Марка Твена.
 
З неперевершеною майстерністю автор змальовує світ захоплень хлопчика-непосиди, бешкетного, невгамовного, але щирого і по-справжньому доброго.
 
«Пригоди Тома Сойєра» — один із найяскравіших творів для дітей за всю історію дитячої літератури.
 
 
Цього літа Фосто вирушає з татом (і своїм м’ячем) у велику навколосвітню подорож. Одинадцять етапів від Баньоле до Бамако. Тисячі зустрічей і відкриттів, починаючи від багдадського цирульника і закінчуючи смаком копченої риби на Північному полюсі. І повсюди футбол — справжнісінький! Це перше всесвітнє турне, яке Фосто ніколи не забуде.
 
«Гобіт, або Туди і звідти», Джон Толкін
 
Це історія надзвичайної пригоди, яку втнула ватага гномів, узявшись відшукати загарбане драконом золото. Мимохіть учасником цієї ризикованої виправи став Більбо Торбин, прихильний до комфорту і позбавлений амбіцій гобіт. Сутички з тролями, гоблінами, гномами, ельфами та гігантськими павуками, бесіда з драконом, Смоґом Величним, і радше мимовільна присутність на Битві П’ятьох Армій — ось лише деякі пригоди, що їх судилося пережити Більбо. Але траплялись і світліші моменти: щира дружба, смачне частування, сміх та пісні.
 
 
Багато років тому жило у Гамбурзі цікаве до всього Мишеня, яке дуже любило читати людські книжки і мало багато друзів-мишей. Та одного дня з міста зникли всі миші. Щоби знову побачити своїх приятелів, Мишеняті доведеться здолати чимало небезпек, стати справжнім винахідником і навіть — перелетіти через океан.
 
«Путівник по Галактиці для космотуристів», Дуглас Адамс
 
Сюжет роману обертається довкола землянина Артура Дента, Форда Префекта, походженням з маленької планети неподалік Бетельгейзе, його напівдвоюрідного брата Зафод Бібльброкс, землянки Тріції Макміллан (Тріліан), а також депресивного робота Марвіна.
 
Зав’язка розповіді починається на тому, що вогонський будівельний флот знищує Землю, на якій перебували Артур Дент та Форд Префект. На щастя, в останній момент плем’я Дентразі, рятує обох і вони опиняються на борту корабля вогонів. Незабаром Артур з’ясовує, що його друг зовсім не землянин, як він вважав раніше, а космотурист, який підробляє тим, що збирає відомості про віддалені світи для книжки «Путівник Галактикою для космотуристів». Вогони швидко помічають присутність на борту двох «зайців» і піддають їх жорстоким тортурам — зачитують їм свої вірші. Попри те, що Артур з Фордом витримують випробування віршами, їх викидають за борт корабля.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage