Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Церебро» Андрія Бондаря – серед фіналістів Премії імені Юрія Шевельова
Стали відомі імена фіналістів ще однієї престижної літературної нагороди – Премії імені Юрія Шевельова. До короткого списку 2018 року потрапило три видання. Серед них – збірка малої прози Андрія Бондаря під назвою «Церебро», що побачила світ у «Видавництві Старого Лева».
 
«Церебро» впроваджує читачів у химерний світ маленьких людських пригод. Випадкові зустрічі, типові ситуації, які трапляються в кожного, спонукають замислитись, ухвалити рішення, діяти. Особливість цих текстів у тому, що деякі з них списані з реального досвіду, а інші — цілком вигадані — суцільна макабра і фантасмагорія.
 
 
Також за перемогу боротимуться  Володимир Єрмоленко із книжкою «Плинні ідеології» та видання «Історія на власній шкірі» Віталія Пономарьова.
 
Щорічна Премія імені Юрія Шевельова вручається з 2013 року за внесок у розвиток жанру художньої та наукової есеїстики, написаної українськими авторами. 2018 року на премію було висунуто 16 кандидатів.
 
Раніше першість у нагороді здобували Тарас Прохасько, Андрій Портнов, Костянтин Москалець, Олександр Бойченко, Вахтанґ Кебуладзе, Андрій Любка. Хто переможе цього року – дізнаємося вже 17 грудня.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage