Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чудові новини для шанувальників французького письменника Олів’є Бурдо та його роману «Чекаючи на Боджанґлза» –  незабаром відбудеться прем’єра фільму, знятого за книгою!

Загалом продано понад 800 примірників книги у світі, а роман видано в 30 країнах. Книга стала бестселером одразу після виходу і здобула низку нагород. Тож не дивно, що вона ляже в основу фільму.

Режисером майбутньої кінокартини став Режис Ройнсар. А у головних ролях глядачі побачать таких акторів: Вірджинія Ефіра («Сібіл», «Коханець напрокат», «Бенедетта»), Ромен Дюріс («Ейфель», «Серцеїд»), Ґреґорі Ґадебуа («Нічний патруль», «Президенти»), Марі Фонтаназ («Світло надії») та Джульєтт Бланш («Ейфель»).

Цю фантасмагоричну історію неймовірного кохання своїх батьків син розповідає з власних спогадів і за допомогою татових щоденників. Його батьки кружляють у химерному танці під пісню «Містер Боджанґлз» у виконанні Ніни Сімон і залучають всіх довкола до цього святкування. Сміх, коктейлі, дивовижні вигадки й розваги, розмови про мистецтво, зневага до всього буденного — ось як вони провадять своє життя.

Мамина екстравагантність поступово занурює її все далі у глибини власних вигадок, а люблячий чоловік всюди йде за нею, переконаний, що справжнє безумство мають нести двоє. Навіть коли здається, що надії немає, у цій сповненій божевільного оптимізму і тихого смутку історії батько з сином готові на все, аби свято тривало далі.

Нагадаємо, що українською книга вийшла 2018 року у перекладі Ірини Славінської та з художнім оформленням Тетяни Омельченко, а також за підтримки Програми сприяння видавничій справі «Сковорода» Посольства Франції в Україні/Французького інституту в Україні та видавничих програм Французького інституту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage