Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Бойня номер п’ять» Курта Воннеґута стане серіалом
Чудові новини для шанувальників творчості Курта Воннеґута! Ще одна його книга буде адаптована для телеекранів. Цього разу це один із найвідоміших романів автора – «Бойня номер п’ять». Роботу над серіалом вестиме студія «Universal Cable».
 
 
Наразі відомо, що історію про нищівне бомбардування Дрездена англо-американською авіацією навесні 1945 року адаптуватиме сценарист та продюсер Патрік Макманус («Happy!», «Марко Поло»).  Також до роботи над серіалом приєднаються продюсери Ґейл Анн Гурд з Valhalla Entertainment, Джон Браун з Ensemble Entertainment та Бредлі Оновер з Brand Y Media.
 
«Це, безумовно, улюблена книга багатьох з нас, – говорить Еліза Гендерсон, старший віце-президент з розвитку Universal Cable. – Ми довго чекали, доки права на неї будуть вільними. Як тільки це сталося, ми їх вхопили».
 
Макманус зазначив, що він планує не лише розповісти історію головного героя книжки – Біллі Пілігрима, – а й розширити світ роману Воннеґута. «Немає тем, які Воннеґут відкидав, –  сказав Макманус. – Але в книзі є такі, які натякають на значно більший світ. Я говорю не тільки про вихід у космічний простір, а й про натяки на балканізацію США (розділення єдиної території на менші частини – ред.) та на бомбардування водневими бомбами Америки. Я відчуваю, що сучасне телебачення – єдиний спосіб розповісти цю історію. Хоча книга складається всього лише з 275 сторінок, я думаю, що розповідь слід розширити експоненціально».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage