Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«bOtaN» - новий формат бібліотеки
Ain 
 
У Києві з`явився новий культурний простір – бібліотека «bOtaN». Цей заклад побудований на основі концепції LLL (Life Long Learning*), а представлені там книги здебільшого присвячені темам бізнесу та стилю життя. 
 
Ідея такої бібліотеки виникла та втілилася коштом людей, які впевнені, що розвиватися треба постійно. А щоб це можна було робити з комфортом, «bOtaN» облаштували у сучасному стилі: торшери, стильні дрібнички, м`які крісла та навіть гамаки. І хоча тут можна гарно проводити  час за книгою чи роботою, бурні дискусії організовувати не вдасться. Кредо бібліотеки – тиша і відпочинок. 
 
Книги у бібліотеці поділені на такі блоки: «Справа», «Досвід», «Особистість», «Наука», «Художнє». 
 
«До книг ми ставимося дуже уважно, тому, наприклад, у нас немає посібника з SMM за 2003 рік та інших «нефритових стрижнів». Бізнес-література лише актуальна (не старше 5 років) і «must read», - розповідає керівник проекту Олена Іванова.
 
Бібліотека знаходиться за адресою М. Київ, вул. Воздвиженська, 9-19.
 
* Life Long Learning - це концепція постійного, добровільного пошуку нових знань з як професійних, так і з особистих причин. Подібний спосіб життя сприяє професійному зростанню та конкурентоспроможності людини на ринку праці, і при цьому є найважливішою частиною особистісного зростання. У масштабах країни масове прийняття цієї концепції позитивно впливає на формування людського та інтелектуального капіталу та його якості, чим напряму допомагає розвитку економіки.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage