Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Богдана Бондар: «Кожен з нас потребує віри у власні сили»
Учора, 15 березня, до Старого Лева у його книгарню-кав’ярню в Дніпрі завітала художниця Богдана Бондар – авторка ілюстрацій до таких книг як «Мандрівки з Чарівним Атласом», «Перше Різдво», «Кухня пані Вишеньки», «Пісня Пісень». Вона не лише розповіла про те, як творяться малюнки до видань, а й провела для юних гостей книгарні мистецький майстер-клас.
 
 
Спершу на зустріч з художницею завітали дітлахи зі НВК «Гармонія»: разом вони мандрували казковими світами й творили власні фантастичні ілюстрації. «Надзвичайна подія для діток, адже вони не лише змогли побувати в чудовій атмосфері книгарні, а й поспілкуватися зі справжнім художником. Для дітей, та й для нас, це був день справжнього натхнення, який запам'ятається на довгий час», - розповіла Кузнєцова Людмила, бібліотекарка НВК «Гармонія».
 
 
А трішки згодом на розмову з Богданою Бондар завітали й дорослі читачі та читачки Дніпра – говорити про творчість, отримувати цінні порадами щодо мистецтва й здобути заряд натхнення.
 
 
«Дуже добре, коли вдається зустрітися не лише з дітьми, а й з дорослими поціновувачами творчості, адже кожному з нас часто не вистачає натхнення, поради й підтримки, врешті – віри у власні сили. Такі зустрічі – шанс зміцнити цю віру», – поділилася враженнями про зустрічі Богдана Бондар.
 
Фото – Juryj Stefanyak.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage