Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Богдан Логвиненко презентував історії-дзеркала людей та країн
Фото – Книгарня «Є»
 
У київській Книгарні «Є» відбулася презентація нової книги Богдана Логвиненка «Перехожі. Південно-Східна Азія», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Автор розповідав про те, якими очима ми дивимось на світ після подорожей, як люди можуть віддзеркалювати власну сутність та що ховається під обкладинкою «Перехожих». Модерувала розмову Катерина Аврамчук. 
 
«Для мене ця книга – набір невеликих портретів, які можуть трошки ширше показати ті п’ять країн – Таїланд, Лаос, В’єтнам, Малайзію та Сінгапур, - говорив Богдан Логвиненко. – Портретів звичайних людей, здебільшого й дійсно перехожих, яких я випадково зустрічав на вулиці. І тому дуже часто це історії, які люди розповідали мені протягом 15-20 хвилин нашої зустрічі, основне, що людина хоче донести про себе за обмежений час. Це історії, які є дзеркалом перехожих та їхніх країн».
 
 
Повертаючись після подорожей, ми іншими очима дивимося на свою звичну реальність. Богдан також розповів про вплив подорожей на людину та на сприйняття нею своєї країни після повернення.
 
«Подорожуючи, ми примножуємо власний досвід і набагато більше бачимо навколо нас. І це власне те, для чого в першу чергу існують подорожі. Нам властиво бачити те, що ми хочемо бачити, і, звісно, коли повертаєшся, наприклад, з Європи, помічаєш, що в Україні бракує нормальних доріг, сервісу тощо. Але насправді з часом набуваєш вміння бачити зовсім інше, відкривати історії у своїй країні та створювати проекти про позитиви України, яким зараз є Ukraїner».
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage