Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У «Видавництві Старого Лева» вийшла дебютна книга Кейт Стейман-Лондон – американської письменниці, сценаристки, політичної стратегині, яка працювала з Гілларі Клінтон та Бараком Обамою, під назвою «Обери мене». У центрі розповіді – «плюс-сайз» блогерка, яка стала головною героїнею реаліті-шоу «Єдина», а ще закулісся відомих телепроєктів, бодіпозитив та, часом, хейт, з яким стикаються люди, що не вписуються в шаблонні стандарти краси, і, звісно,пошуки справжнього кохання. Сюжет книги доповнюється твітами та коментарями на них, уривками з інтерв’ю, матеріалами преси про шоу та його учасників, що дозволяє читачу побачити різносторонні реакції аудиторії на історію головної героїні. Українською книгу переклала Алла Ващук.

Бея Шумахер — відома стильна «плюс-сайз»-блогерка. У Беї чудові друзі, натовпи фанатів і… вщент розбите серце. Як і мільйони глядачів по всій країні, Бея з захватом дивиться популярне реаліті-шоу, де вродливий холостяк обирає собі кохану. Неймовірні побачення, любовні перипетії, інтрига — а хто ж цього разу покине проєкт? — від телевізора неможливо відірватися! Але Бею засмучують стереотипні уявлення про те, якою має бути «справжня» жіноча краса. Чому жінці-«плюс-сайз» так складно підібрати для себе красивий модний одяг? Чому в телевізійні шоу запрошують лише худорлявих? Невже бути повненькою — це щось ганебне і нездорове? Несподівано Бея отримує цікаве запрошення: продюсери реаліті-шоу хочуть, аби вона стала його наступною зіркою в оточенні чоловіків, які змагатимуться за її серце. Перебуваючи під прицілом камер, дівчина розуміє, що все набагато складніше, ніж вона очікувала. Бея потрапляє у вир розкішної моди, інтернет-хейтерів, сексуальних чоловіків, романтичних пригод та можливості знайти реальне кохання посеред казки, створеної для телебачення.

«Цілком і повністю чарівна!», Гілларі Клінтон.

«Обери мене» – надзвичайно захоплива й надихаюча книжка. Стейман-Лондон відкидає вперті та декструктивні уявлення про жінок – «плюс-сайз» – зокрема те, що вони не можуть бути модними, популярними чи успішними», The Oprah Magazine.

«Чарівний дебют Стейман-Лондон – мила й весела книжка, що блискуче фіксує всі злети, падіння і драми реаліті-шоу. Це дотепна й захоплива історія, що читається на одному подиху – чудовий спосіб для фанатів шоу про знайомства збути час, очікуючи наступного сезону», Publishers Weekly.

Кейт Стейман-Лондон — романістка, сценаристка та політична стратегиня. Вона була провідною авторкою президентської кампанії Гілларі Клінтон у 2016 році і писала для відомих осіб, включно з Бараком Обамою, Малалою Юсафзай, Анною Вінтур і Шер. Коли Кейт не пише і не подорожує, то полюбляє послухати пісні Тейлор Свіфт, розважатися з друзями і, звісно, дивитися реаліті-шоу. Живе в Лос-Анджелесі.

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage