Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Бібліотека Малого Лева: Золочів, Червоне
У рамках спільного проекту Львівської обласної бібліотеки для дітей та «Видавництва Старого Лева» - «Бібліотека Малого Лева» - до бібліотек м. Золочів та с. Червоне завітала письменниця та художниця Христина Лукащук і розповіла про свою книгу «Казка про Майдан».
 
Про твір та ілюстрації до нього, про нелегкий для України час, про погляд на книгу з точки зору письменника та ілюстратора і про нові творчі проекти Христина Лукащук говорила з читачами Золочівської районної бібліотеки для дітей та Бібліотеки с. Червоне, куди завітали і діти із сусіднього села Ясенівці.
 
Христина розповіла, як п’ять разів переписувала «Казку про Майдан», перш ніж завершити текст, та як малювала книгу: «Ілюстрації та текст з’являлися уривками. Деякі абзаци я ілюструвала додатково, в іншому випадку – для ілюстрацій уже дописувала текст», - говорить авторка.  
 
Також Христина Лукащук розповіла про нові проекти: «Таке цікаве життя» – книгу, у якій текст Ірини Цілик та ілюстрації Христини доповнюють одне одного, та про майбутню книгу-детектив про те, як користуватися столовими приборами. 
 
У Бібліотеці с. Червоне зустріч виявилась дуже творчою. Гості не лише поговорили про «Казку про Майдан», а й ділилися відгуками про інші оповідання авторки, які прочитали у журналі «Світ дитини». Завершилась зустріч ще однією несподіванкою. Читачі бібліотеки зачитали кілька своїх віршів про Майдан, таким чином замкнувши тематичний круг розмови. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage