Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Бібліотека Малого Лева: Сколівщина

19 березня у рамках партнерського проекту «Видавництва Старого Лева» та Львівської обласної бібліотеки для дітей - «Бібліотека Малого Лева» - ми гостювали у бібліотеках сіл Верхнє Синьовидне та Нижнє Синьовидне, а також у школі м. Сколе. До дітей завітала письменниця, авторка книг «Новенька та інші історії» та «Кав'ярня на розі» Оксаною Сайко.

Оксана розповідала, що після того, як напише книжку чи оповідання, завжди відкладає їх на кілька днів, а то й тижнів, щоб потім мати змогу подивитися на них свіжим поглядом. Як розповіла авторка, почала писати вона в 11 років, бо відчула непереборну потребу це робити. Сюжети, а точніше їхні початки і завершення, їй приходять в голову ще до того, як вона сідає писати, а от «серединки» книг народжуються у процесі.

 

«Писати для мене - як дихати, - розповідає Оксана Сайко. - І я не можу, і не хочу не писати. Я люблю використовувати історії, які траплялися зі мною, або про які я чула, у сюжетах. Але ще більше люблю вигадувати, перевтілюватися, фантазувати і описувати це».

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage