Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Безкоштовна освіта: нові онлайн-курси від «Prometheus»
 
Освітня онлайн-платформа «Prometheus» оголосила про початок реєстрації на нові курси від українських та іноземних фахівців. Серед тем, які українці матимуть нагоду вивчати, – доступ до публічної інформації, планування діалогів, цифрові комунікації та публічні закупівлі для бізнесу. Родзинкою курсів стане участь у проектах провідних іноземних організацій, зокрема ProZorro, Ради Європи та Організація з безпеки і співробітництва в Європі.
 
Курс «Доступ до публічної інформації: від А до Я», створений за підтримки Ради Європи, допоможе слухачам зорієнтуватися в інформаційному просторі, зрозуміти, до кого і у якій формі звертатися за публічною інформацією та у яких випадках їм можуть відмовити в доступі.
 
Інший курс під назвою «Як ефективно спланувати та провести діалог» зацікавить тих, хто хоче покращити навички ведення колективних обговорень, застосовувати діалог як ефективний інструмент комунікації та досягнення потрібних цілей чи перейти на новий рівень громадської активності. Курс розроблено з ініціативи Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні.
 
«Цифрові комунікації в глобальному просторі» - курс, призначений для всіх, кому цікава галузь інформаційних технологій. Слухачі навчаться, як захистити себе від віртуальних загроз та використовувати інформаційні технології на користь собі чи своєму бізнесові. Курс створено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
 
Усе, що потрібно знати про бізнес-світ та початок власної справи на ринку закупівель – навчить курс «Публічні закупівлі для бізнесу». До творення курсу долучилося Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Проект ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС».
 
Більше курсів шукайте за посиланням.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage