Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Нещодавно оголосили список творів, висунутих на конкурс для здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2024 року, і серед претендентів — чотири автори «Видавництва Старого Лева»: 

— Олександр Михед і його книга «Позивний для Йова. Хроніки вторгнення» номінований у категорії «Публіцистика, журналістика»;

— у номінації «Література» представлені Юлія Мусаковська з поетичною збіркою «Бог свободи», Дмитро Лазуткін з поетичною збіркою «Закладка» та Наталія Фурса з поетичною збіркою «Вернигора».

Щиро вітаємо авторів та вболіваємо за них!

Повний перелік літературно-мистецьких творів, висунутих на здобуття премії, можна знайти на офіційному сайті премії за посиланням.

Національна премія України імені Тараса Шевченка — найвища державна нагорода України в галузі культури і мистецтва, заснована 1961 року. Кожного року може бути присуджено не більше семи Національних премій, а нагородити особу можна один раз за життя. Присуджує відзнаку президент України на підставі рішення комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage