Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Авторки Старого Лева – серед фіналісток Women in Arts-2020
Днями стали відомі імена фіналісток премії Women in Arts-2020 – нагороди, що має на меті сприяти розвитку української культури і надихнути жінок у мистецтві та культурі на нові досягнення.
 
До короткого списку у номінації «Література» потрапило 5 українських письменниць. А саме Софія Андрухович, Катерина Бабкіна, Тамара Горіха-Зерня, Оксана Забужко та Гаська Шиян.
 
Також визначили претенденток на перемогу у номінаціях «Культурний менеджмент», «Культурна журналістика, критика й дослідження», «Візуальне мистецтво», «Музика», «Театр і кіно». З повним переліком фіналісток можна ознайомитися на сайті руху у підтримку ґендерної рівності «HeForShe», що власне і є організатором нагороди.
 
Нагадаємо, у «Видавництві Старого Лева» побачили такі книжки номінанток на перемогу: «Фелікс Австрія», «Сузір'я Курки» та «Амадока» Софії Андрухович, «Шапочка і кит» та «Гарбузовий рік» Катерини Бабкіної і «Hunt, Doctor, Hunt» Гаськи Шиян. Також твори Оксани Забужко і Гаськи Шиян увійшли до антології «То є Львів. Колекція міських історій».
 
Хто переможе – дізнаємося вже незабаром. 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage