Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Аукціон: придбай зустріч з письменницею

Українські письменниці беруть участь у благодійному аукціоні «Купи зустріч - допоможи Україні». Зібрані кошти підуть на допомогу військовим зі Львівщини, які зараз перебувають у зоні АТО.
 
За умовами аукціону, будь-хто може запропонувати зустріч із собою у якості лоту. Остання можливість зробити ставку - 7 вересня. А розіграш лотів відбудеться після 14 вересня.
 
Першою учасницею аукціону стала Ірена Карпа – українська письменниця, співачка, телеведуча. Початкова ставка – 10 грн.
 
 
 
Під №16 - письменниця Лариса Денисенко
 
«Ніколи не думала, що буду продавати кавування, зустріч, спілкування, здавалося, це не продається, а дарується, але зараз хочеться підтримати наших героїв усім, чим можна. Цього року на Форумі видавців я представляю не тільки свої книжки, а і кавування та розмови: про мир, про життя, про війну, про нас, про тих, хто бореться, про тих, хто чекає, про любов», - коментує письменниця.
 
 
 
Також участь в акції під номером 35 взяла поетеса та головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар'яна Савка:

«Запрошую на каву з віршами. Хтось гадає на кавовій гущі, а я – на поетичних рядках. Захочете – отримаєте маленькі поетичні пророцтва і їх метафоричне трактування», - йдеться у повідомлені редакторки.
 
 
 
А лот №54 представляє літератор та письменниця Ірина Мацко, авторка «Книги мого роду»:

«Не знаю, чим і як іще, крім грошей, яких, мені здається, як крапля в морі, та мотання з дітьми оберегів, ляльок-мотанок, можу ще допомогти нашим героям. Тому також пропоную зустріч за філіжанкою львівської кави та цікаве спілкування. У Львові буду 12-13 вересня під час книжкового Форуму. Можу провести особистий майстер-клас зі створення родинного дерева, почитати казки для дитини або ж ліричні жіночі новели для дорослих, поговорити про фестивалі, дитячу літературу, рукоділля, іграшки та ляльки, музику, танці, дітей і їх виховання та просто про життя».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage