Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Арт-директор «Видавництва Старого Лева» отримав перемогу в конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of 2020
Назар Гайдучик, арт-директор «Видавництва Старого Лева», отримав найвищу нагороду – «The Very Best of» – у конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of 2020. Назар переміг у номінації А10 «Books design and illustration» з обкладинкою до книжки «Магнетизм» Петра Яценка. Також нагороду «Best of» у цій же номінації отримав дизайнер видавництва Антон Селлешій за оформлення книжки «Її тіло та інші сторони» Кармен Марії Мачадо.
 
 
Чи існує насправді дизайн в Україні? Чи можуть українські дизайнери гідно конкурувати із визнаними дизайнерами Італії, Швейцарії, Німеччини? Аби з'ясувати це питання, премія Ukrainian Design зібрала 32 експертів з усього світу, які увійшли до журі конкурсу.
 
Цьогоріч вони зібрались в дев'яте, аби обрати кращих з кращих українських промислових дизайнерів, графіків, дизайнерів середовища, текстилю, упакування, фахівців у телевізійному та digital дизайні. Тож усій команді Старого Лева надзвичайно приємно, що два дизайнери та дві книги видавництва отримали нагороди у конкурсі.
 
Для самих переможців нагороди стали несподіванкою. «Подався в останній день дедлайну, – розповідає Назар Гайдучик, який виборов "золото" у номінації "Книжковий дизайн та ілюстрації". Багато чув про конкурс, і цього року вирішив таки взяти участь. Чесно кажучи, нагорода "The Very Best of" стала абсолютною несподіванкою для мене – припускав, що, можливо, пощастить взяти відзнаку "Best of"». 
 
У робочому портфелі Назара десятки обкладинок книжок. Чому на конкурс подав саме «Магнетизм» пояснює кількома факторами: «Ця обкладинка найновіша, вона ще не пережита до кінця, і це мені подобається. Тут мінімум засобів, один цілісний образ. Головний об'єкт – бомба-яйце, яке символізує знищення, силу і внутрішній вогонь, а водночас крихкість і вразливість. Це життя і смерть в одному образі. Також бомба і яйце окремо є ключовими об ' єктами роману. Акцент – це помаранчева тріщина, яка наочно демонструє явище "за мить до дії". Що відбудеться після цієї миті? Це створює інтригу».
 
Команда Старого Лева вітає і щиро радіє за Назара Гайдучика та Антона Селлешія! 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage