Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Антоміми» Творчої майстерні «Аґрафка» ожили у комп’ютерній грі
Українська книга стала основою для комп'ютерної гри, що вийшла на світовий ринок. Відбувся світовий реліз інтерактивного додатку-гри «Антоміми» (Antomimes: the language monsters), створеного на основі однойменної книжки творчої майстерні «Аґрафка» (Романи Романишин та Андрія Лесіва). Ця книга вийшла на початку минулого року у «Видавництві Старого Лева».
 
Гру «Антоміми» створила компанія Smart Adventure. Наразі гра доступна лише англійською мовою і лише для пристроїв на базі iOS (iPhone and iPad). Проте за кілька тижнів з'явиться і україномовна версія гри «Антоміми». А трішки згодом вона буде доступна і для мобільних пристроїв на базі Android. Музику спеціально для цієї гри написав французький композитор П'єр Бастьєн.
 
«Антоміми» (Antomimes: the language monsters) – це гра, яка допомагає дітям вивчати нові слова та сприяє їхньому емоційному розвитку. Цікаві монстрики візуалізують слова протилежних значень і в ігровій манері сприяють розвитку пам’яті та розумінню сенсів антонімів. Гра має кілька розділів: є 12 пар монстрів, з якими можна гратися, гра на запам’ятовування, а також можливість створити власного монстра, який відповідає тому чи іншому слову-характеристиці.
 
 
 
«Особливістю гри є те, що це не просто інтерактивна версія існуючої книги для дітей: тут персонажі з книжки оживають, мають свою унікальну історію, написану спеціально для гри, - розповідає Творча майстерня «Аґрафка». - Як і в книжці, де важливою частиною є активна взаємодія книжки і читача, адже там потрібно домальовувати своїх антомімів, в цій грі також важливим є інтерактив між дитиною та персонажами. Тут є як відомі вже читачам пари антомімів, так і нові міми. Сподіваємося, проект буде цікавий не лише українським користувачам, а й дітям інших країн, адже розробники промуватимуть гру також на ринку США, Європи, Китаю тощо. І почати бавитися у неї можна, у якій частині світу, ви б не знаходилися».
 
Скачати або переглянути гру можна за цим посиланням 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage