Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Андрій Курков пише книгу про Євромайдан
Український письменник Андрій Курков оголосив, що працює над книгою, в якій опише особисте бачення революційних подій в Україні, ставлення до Євромайдану та різних політичних і громадських сил. Книгу автор адресує іноземним читачам, зацікавленим долею України.
 
Андрій Курков про свій новий твір: «Це особистий погляд, це мої щоденники, які я пишу з 21 листопада і закінчу писати 24 квітня. Майже кожного дня я описував події і як я їх сприймав, мої роздуми. А там, де треба щось пояснювати, я пояснював, давав коментарі. Наприклад, там є зноски, зірочки про Голодомор, Степана Бандеру, про партію «Свобода», «Правий сектор» та деякі політичні персоналії. Я пояснюю для іноземців деякі моменти української історії чи сьогоднішньої реальності».
 
Назва книги ще невідома. На обкладинці будуть фото, зроблені на Майдані Незалежності, зокрема і фото самого письменника на тлі багаття в діжці.
 
Вже у травні книжка вийде французькою, у червні - німецькою, трохи згодом – литовською та норвезькою. Українською і російською мовами книга з’явиться лише у вересні.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage