Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Абрикоси Донбасу» - ліки від зневіри
У п’ятницю, 4 вересня, у київській Книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3) відбулась презентація книги «Абрикоси Донбасу» від «Видавництва Старого Лева». Послухати поезії Любові Якимчук у виконанні авторки зібрались читачі різного віку та з різних частин України. Модерувала зустріч Віра Агєєва.
 
«Любов своїми «Абрикосами…» тамує біль від наших втрат, - ділилася своїми переживаннями Наталя Іванівна, переселенка з Луганська, - ціле літо авторка тримала мене своїми віршами від того, щоб не зневіритися. Вірю, що все буде добре, і в українському Луганську я зварю баночку варення з абрикос для Любові на знак подяки за цю збірку».
Під час зустрічі говорили про наболіле: про втрати і сподівання, про символи, терикони та про те, що спустошена зсередини земля забирає борги: на Донбасі почастішали випадки провалу будинків під землю. Говорили також про те, що цього року там вперше не зацвіли абрикоси...
 
«Я багато всього вже сказала під час презентацій цієї збірки, але на одному хочу зробити акцент: людей за їх вчинки треба прощати»,- підсумувала Любов Якимчук наприкінці зустрічі.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage