Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

767 книжок! Саме стільки книжок нам з вами вдалося зібрати для бібліотеки селища Замглай Чернігівського району Чернігівської області під час фестивалю Coffee, Books & Vintage #3!

Відвідувачі Coffee, Books & Vintage #3, який відбувся 7-8 жовтня у Львові, дарували як книги з домашніх колекцій, так і нові видання, придбані на подіїі. А ще чимало з дарувальників додавали до книжок дуже зворушливі і мотивуючі записки для майбутніх читачів. Серед 767 книжок, які вдалося зібрати, є дорослі та дитячі книги, художня література та нон-фікшн, поезія та проза і багато історичних видань. Також дякуємо усім, хто, окрім книг, приносив ще настільні ігри — усе це відправиться на Чернігівщину.

Книгозбірні, яка є центром культурного життя селища Замглай, осередком волонтерської діяльності і місцем, куди постійно приходять читачі, критично бракувало видань українською мовою. «Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї акції, – говорить бібліотекарка пані Наталя Пужанська. – Це невимовна радість для нас отримати стільки книжок, таких різних, таких цікавих, і таких потрібних нам. А як втішаться діти, побачивши крім книжок, ще й ігри! Дякуємо за це! А також за те, що змогли відчути від вас всіх таку сильну підтримку і небайдужість. Це багато важить для нас!».


Тож зібрані на фестивалі книги допоможуть бібліотеці позбутися російськомовної літератури і оновити свій фонд, а також подарують підтримку й тепло усім читачам і читачкам. 

Дякуємо усім, хто долучився до цієї ініціативи! Разом — ми сила!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage