Stary Lev Logo

767 книжок! Саме стільки книжок нам з вами вдалося зібрати для бібліотеки селища Замглай Чернігівського району Чернігівської області під час фестивалю Coffee, Books & Vintage #3!

Відвідувачі Coffee, Books & Vintage #3, який відбувся 7-8 жовтня у Львові, дарували як книги з домашніх колекцій, так і нові видання, придбані на подіїі. А ще чимало з дарувальників додавали до книжок дуже зворушливі і мотивуючі записки для майбутніх читачів. Серед 767 книжок, які вдалося зібрати, є дорослі та дитячі книги, художня література та нон-фікшн, поезія та проза і багато історичних видань. Також дякуємо усім, хто, окрім книг, приносив ще настільні ігри — усе це відправиться на Чернігівщину.

Книгозбірні, яка є центром культурного життя селища Замглай, осередком волонтерської діяльності і місцем, куди постійно приходять читачі, критично бракувало видань українською мовою. «Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї акції, – говорить бібліотекарка пані Наталя Пужанська. – Це невимовна радість для нас отримати стільки книжок, таких різних, таких цікавих, і таких потрібних нам. А як втішаться діти, побачивши крім книжок, ще й ігри! Дякуємо за це! А також за те, що змогли відчути від вас всіх таку сильну підтримку і небайдужість. Це багато важить для нас!».


Тож зібрані на фестивалі книги допоможуть бібліотеці позбутися російськомовної літератури і оновити свій фонд, а також подарують підтримку й тепло усім читачам і читачкам. 

Дякуємо усім, хто долучився до цієї ініціативи! Разом — ми сила!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage