Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

7 захопливих книжкових новинок до Форуму видавців-2018
Що підготували українські видавці до головної книжкової події року. Днями у Львові стартувала подія, на яку так чекали книголюби, – 25-й Book Forum. Фестиваль триватиме до 23 вересня. Як і щороку українські видавці готувалися до масштабного заходу та підгодували чимало новинок різних жанрів – і ось деякі з них.
 
 
Зоряний пил
Автор: Ніл Гейман
Видавництво: КМ-БУКС
 
Можливо, ви бачили фільм, знятий за мотивами твору Ніла Геймана «Зоряний пил». А тепер маєте можливість прочитати сам фантастичний роман українською мовою.
 
За сюжетом, Трістран пообіцяв повернути зірку, що впала з неба. Він вирушає у подорож, щоб здійснити бажання коханої Вікторії Форестер — і опиняється у зачарованому світі, що лежить за муром простого англійського селища. Якщо ви хочете поринути у вир пригод і магії, то «Зоряний пил» саме для вас.
 
Чизкейк всередині
Автор: Вікторія Мельник
Видавництво: BookChef
 
Дуже смачну новинку до Форуму видавців-2018 підготувало BookChef. Інстаграм-блогерка Віка-Бейкері ділиться з читачами порадами щодо вибору приладдя та продуктів, простими кроками до найліпших бісквітів, кремів і мусів. Світлини десертів надихнуть вас творити кулінарні дива – з цікавими смаками та текстурами.
 
Диво п’ятої ранку. Як підкорити свій день ще до сніданку
Автор: Джеф Сандерз
Видавництво: Наш формат
 
Насправді навіть одна хороша звичка може змінити ваше життя на краще. Для автора цієї книжки нею стало вміння прокидатися рано самохіть. Такий підйом має безліч переваг: від підвищення продуктивності до відчуття спокою та рівноваги в ранкові години. А найприємніше те, що не обов’язково схоплюватися о п’ятій!
 
Тренер із продуктивності Джеф Сандерз розповість, як наповнити ваші дні сенсом, а також дасть покрокову інструкцію, як спланувати ідеальний ранок. Ця книжка навчить удосталь спати, бадьоро підводитися з ліжка й ефективно використовувати решту часу.
 
Ініціація
Автор: Люко Дашвар
Видавництво: Клуб сімейного дозвілля
 
Прихильники творчості української письменниці Люко Дашвар чекали на її новий твір три роки. І нарешті дочекалися – перший наклад книжки Ініціація склав 25 тис. примірників.
 
Стара Костомарова не пам’ятає, як опинилася на тому забутому богом хуторі. «Чорні ріелтери» відібрали її квартиру, а жінку спровадили подалі від Києва. Селянин Перегуда дав їй притулок, він навіть вийшов на нотаріуса Германа, який обдурив стару. А коли повернувся на хутір, то вже ні хати, ні Костомарової не було… Тим часом у Києві дівчина Меланія потрапляє у вир дивних подій. Усе починається зі снів про мерців, далі — зустріч із нотаріусом Германом та його зникнення. І Блейк, у якого Меланія закохується до нестями і який зраджує її. Від того часу дівчині сниться вже інший сон: про розлючений натовп, стару жінку, Блейка, який прохає про допомогу… От-от шляхи всіх героїв перетнуться. І тоді кожен з них — хоче він того чи ні — пройде свою ініціацію. Ініціацію на право вважати себе людиною…
 
 
Чекаючи на Боджанґлза
Автор: Олів’є Бурдо
Видавництво Старого Лева
 
Цю фантасмагоричну історію неймовірного кохання своїх батьків син розповідає з власних спогадів і за допомогою татових щоденників. Його батьки кружляють у химерному танці під пісню «Містер Боджанґлз» у виконанні Ніни Сімон і залучають усіх довкола до цього святкування. Сміх, коктейлі, дивовижні вигадки й розваги, розмови про мистецтво, зневага до всього буденного — ось як вони провадять своє життя.
Мамина екстравагантність поступово занурює її все далі у глибини власних вигадок, а коханий чоловік всюди йде за нею, переконаний, що справжнє безумство мають нести двоє. Навіть коли здається, що надії немає, у цій сповненій божевільного оптимізму і тихого смутку історії батько з сином готові на все, аби свято тривало далі.
 
 
#НАШІ на карті світу
Автор: Уляна Скицька
Видавництво Старого Лева
 
«#НАШІ на карті світу» — це 80 історій про непересічних людей: українців за походженням чи місцем народження. Книжка про #НАШИХ, людей, яких визнав увесь світ, які змінили хід історії, чиї досягнення дивують і вражають. Серед героїв видання є Соломія Крушельницька, Енді Воргол, Софія Яблонська, Казимир Малевич, Ігор Сікорський, Марія Примаченко. Є й ті, хто стане для читачів справжнім відкриттям: оскароносний мультиплікатор студії «Дісней» Володимир Титла; талановитий генетик, який розвинув теорію Дарвіна, Теодозій Добжанський; вчений-математик, чиї розробки лягли в основу першого у світі комп’ютера, Михайло Кравчук; донька львівського банкіра, яка винайшла принцип роботи Wi-Fi, Геді Ламар; легендарний воротар NHL Террі Савчук; харків’янин, який розшифрував писемність майя, Юрій Кнорозов. Ці люди надихають!
Коко Шанель
Автор: Анрі Гідель
Видавництво: Фабула
 
Один із найбільш відомих арт-критиків Франції — про жінку, яка створила не тільки нечувані моделі одягу, драпіровок, парфумів, прикрас, але й унікальний стиль, що вплинув на найкращих дизайнерів XX і XXI ст. Анрі Гіделя спирається на інтерв’ю з сучасниками, документи, публікації. Але це не документальна оповідь, а роман про Габрієль Шанель, ту саму «Коко», чий вік практично нікому не відомий…
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage