Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

6 книжок від українських видавництв для затишної зими
До Нового року українські видавництва підготували для своїх читачів низку новинок. 1plus1.ua обрав серед них ті, які можуть полюбитися прихильникам проведення зими в теплій компанії з книжкою.
 
 
 «Охоронець серця» Француаза Саган
Видавництво Старого Лева
 
У новому році на прихильників читання романів чекає книжка письменниці Франсуази Саган. Видання об’єднає одразу три твори: «Охоронець серця», «Сигнал до капітуляції», «Невиразна усмішка». Кожен роман обіцяє захопити інтригою, психологізмом та пристрастю, такою оповіддю про любов, що її не можливо не відчути повною мірою.
 
«Налаштуйся на зміни» Керол Двек
Наш формат
 
Чекаєте на позитивні життєві повороти у новому році? Тоді ця новинка саме для вас, адже зміни варто починати з себе. Вона зацікавить тих, хто прагне розвиватися, вдосконалюватися та зростати, хто не вірить у власні можливості. Тут зібрані реальні історії та практичні рекомендації, які ґрунтуються на багаторічних дослідженнях. Авторка торкнулася багатьох важливих тем – вміння перетворювати невдачі на здобутки, виховання дітей, стосунки, зміну мислення.
Книжка вийде у світ у грудні 2017-го.
 
«Таємне понеділкування» Олени Андрейчикової
Bookchef
 
Ця книжка посмакує тим, хто любить короткі та легкі оповідання. Письменниця оповідає кумедні та несподівані історії про подруг, коханок, дружин, колег, про тих, хто за сотні кілометрів, і тих, хто в сусідній кімнаті. Її розповіді дають можливість поіронізувати над буденними проблемами, замислитися про душевну гармонію і про те, що справді є важливим і цінним в нашому житті.
 
«Вовк Собаця» Даши Вернової
Фоліо
 
Той, хто не знайомий з Вовком Собацею, взявши цю книжку до рук, вирішить, що вона дитяча. І це буде помилка! Адже Вовк Собаця став героєм інтернету, і за його життям стежать цілком собі дорослі люди.
І це життя своїми малюнками коментує художниця Даша Вернова. Завдяки їй Вовк Собаця стане улюбленим героєм і дітей, і дорослих (візьміть її, наприклад, у компанію).
Книжка вийде у світ цього грудня.
 
«Чоловік на ім’я Уве» Фредріка Бакмана
#книголав
 
Світовий бестселер, екранізований 2015 року під назвою «Людина на ім’я Уве» («Друге життя Уве»), ввійшов до списку найкращих фільмів Швеції усіх часів.
Уве – старий зануда, який, здається, терпіти не може нікого і нічого в цілому світі. Та за маскою роздратованого і злого буркотуна ховається добра й чуттєва людина, що береже у серці зворушливу та щемку життєву історію…
Книжка вийде у середині січня 2018-го.
 
«Небезпечна робота» Артура Конана Дойля
Клуб сімейного дозвілля
 
Це вперше цікавий ілюстрований щоденник Артура Конана Дойля з експедиції до Арктики вийшов українською. Автор Шерлока Хомса описує чудову природу Арктики, дотепні історії та несподівані пригоди.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage