Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Друзі! Книги про 36 і 6 котів від відомої української письменниці Галини Вдовиченко з ілюстраціями Наталки Гайди продовжують знаходити нових читачів по всьому світу! 

Книжка «36 і 6 котів» вийшла грузинською мовою у видавництві «Sulakauri». До речі, це перше видання творів Видавництва Старого Лева в Сакартвело. А видання «36 і 6 котів-детективів» вийшло друком латвійською мовою, книга побачила світ у видавництві «Latvijas Mediji. До речі, цьогоріч у «Latvijas Mediji» готується також видання ще однієї книги від Галини Вдовиченко і Наталки Гайди – «Котохатка».


Про книжку «36 і 6 котів»:

36 і 6 котів – саме стільки, не більше й не менше, хвостатих героїв Галини Вдовиченко – оселилося одного дощового вечора в помешканні пані Крепової попри її бажання. Але серце непоступливої господині до котів-безхатьків прихилила киця-сфінкс Баронеса. Ані пані Крепова, ані її племінник Стас навіть уявити собі не могли, чим обернеться вторгнення у їхнє маленьке помешкання 36 дорослих і 6 маленьких котів.

Про книжку «36 і 6 котів-детективів»:

36 і 6 котів повертаються! І тепер у котів-танцюристів з’явився новий талант – до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав’ярні, але ненадовго... Стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? 36 і 6 котів-детективів беруться до справи…

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage